Общество

Генерал Степан Полторак на аеродромі «Кульбакіно» нагородив військових авіаторів

7 червня, перебуваючи із робочою поїздкою у підрозділах Збройних Сил України, керівник вітчизняного оборонного відомства генерал армії України Степан Полторак та заступник Глави Адміністрації Президента України Андрій Таранов відвідали місце дислокації бригад тактичної авіації повітряного командування «Південь».

На військовому аеродромі «Кульбакіно» на Миколаївщині Міністр оборони України поспілкувався з військовослужбовцями та нагородив кращих із них за значний особистий внесок у справу розвитку Збройних Сил України, самовідданість, стійкість та вірність військовій присязі відзнаками Міністерства оборони України  — медалями «За зміцнення обороноздатності», «За військову доблесть», «Знак пошани» та «За зразкову службу», повідомляє управління комунікацій та преси Mіністерства оборони України.

Окрім цього, військовослужбовці, які виявили високий професіоналізм під час виконання бойових завдань, були нагороджені відзнакою Міністерства оборони України «Вогнепальна зброя».

Як підкреслив генерал армії України Степан Полторак, всі, хто отримав сьогодні нагороди, — справжні професіонали та патріоти Батьківщини, які самовіддано служать країні, не шкодуючи сил та здоров’я.

— Вірю, що у України буде світле мирне майбутнє, адже за нього борються такі, як ви. Знаю, що багато хто з присутніх вийшов зі своїм підрозділом з території окупованого Криму, тому сьогодні я тут, щоб поговорити і про проблемні питання несення служби. Ми маємо спільно прийняти рішення щодо вибору місця базування підрозділу, я хочу вислухати думки офіцерів та допомогти у вирішенні проблем. Багато хто із військових мешкає у гуртожитках, казармах або винаймає житло, тому я розумію, наскільки гостро вас хвилює житлове питання. З ним ми маємо розібратися першочергово, — наголосив під час спілкування з особовим складом Міністр оборони України.

Крім того, під час нагородження військовослужбовців бригад тактичної авіації повітряного командування «Південь» Повітряних Сил Збройних Сил України глава оборонного відомства спостерігав, як практично навчаються майбутні військові льотчики.

— Я задоволений, що вперше за роки існування незалежної України курсанти Харківського університету Повітряних Сил проходять практику на бойових літаках — винищувачах «МіГ» — та вдосконалюють майстерність під керівництвом досвідчених інструкторів, — зазначив Міністр оборони України.


Генерал армії України Степан Полторак нагородив найбільш підготовлених курсантів наручними годинниками та подякував їм за успіхи у навчанні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

8 комментариев

    1. Ни одного актуального думающего репортажа- о вручении значков и пр.- одни фейки.

      Если бы средства массовой информации были бы не насквозь продажными, то пропасть между властью и народом можно было бы преодолеть. Но они просто хотят кормить своих детей и потому боятся до дрожи в коленках.
      Ау! Где честные журналисты ?- Их единицы.

      Единственный журналист, который не боится, это-
      блогер Анатолий Шарий с роликами в Ютубе.

  1. Согласна с вами, моей знакомой сын там служит, что там творится ужас, зато на яву все хорошо и красиво.

  2. На то они и солдаты-контрактники, чтобы пизд...ть. Не хватало, чтобы ещё офицеры плац подметали. Офицеры должны летать и командовать контрактниками. Если будет как-то по-другому, то снова получим армию времён Янека. Да и вообще, нефиг вам, дамы, про армию рассуждать. Вы о ней знаете только то, что рассказывает племянник мужа троюродной сестры соседки из третьего подъёзда.

  3. У этой страны и военной авиации толком нет (самолеты в АТО все кончились), а они "авиаторив" награждают. Военного флота, по сути нет, а они день ВМФ справляют. Скоро в космос полетят. Верю что ждет их ад и вечные муки, а гнилая колода эта развалится на куски. Не долго ей осталось....

    1. Опписяешь то, что накакаешь. Иди на кухню готовить щи своему кацапу и не лезь туда куда не следует, тем более когда ничего в этом не смыслишь.

    2. Таисия ты дура редкосная . Ты о аде и муках в методичках путниских прочитала ? Завтра праздник Иоанна Крестителя . Сходи в церковь поставь Иоану свечку и попроси его вымолить у Бога для тебя хоть немного ума .

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button