Общество

"У країну дитячих мрій, творчости та радості" потрапили школярі-переможці творчих конкурсів та предметних олімпіад (ВІДЕО)

Українські діти — це квіти,
Їх мрії прекрасні і щирі:
Творити, любити, радіти,
Жити у дружбі, красі та мирі.

1 червня в Палаці культури «Корабельний» відбувся концерт-нагородження переможців творчих конкурсів та предметних олімпіад «У країні дитячих мрій, творчости та радості», який був організований Центром позашкільної роботи Жовтневого району.

Дітей з усіх шкіл Жовтневщини гостинно зустріли ще перед входом в Палац культури. Хлопчики та дівчата відразу зрозуміли, що їх чекає щось дивовижне, загадкове і веселе.

DSCN9789

DSCN9790

DSCN9794

DSCN9797

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=_x9VHeembOs[/embedyt]

 

І сподівання виправдались: діти отримали різнокольорові кульки, взяли участь у двох флешмобах — танцювальному та «Ми — веселі маляри» (школярам запропонували створити за допомогою відбитків своїх долоньок велику картину радости, теплого літа, мрій, очікувань та сподівань).

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=0ZrC_8XxARI[/embedyt]

 

Маючи гарний настрій, присутні отримали змогу насолодитися і виставкою дитячої творчості. Роботи були неповторні і виконані у різних техніках, тому знайти дві однакових серед них було неможливо. Іноді було незрозуміло, як таку красу могли зробити дитячи руки. Але ж наша люба країна має самих кращих дітей, які зберігають та продовжують вікові традиції, надбання та безмежно кохають рідну неньку Україну.

DSCN9821

В великій залі Палацу, де продовжилося свято, колективи вихованців ЦПР Жовтневого району дарували глядачам вокальні, пісенні та танцювальні номери.

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=1-zVAodfCZE[/embedyt]

 

Також присутні мали задоволення на деякий час відчути себе у театрі, де їм призентували мюзикл «Коник-стрибунець» на новий лад.

 

Представники Жовтневої райдержадміністрації нагородили переможців творчих конкурсів та предметних олімпіад грамотами, дипломами та цінними подарунками.

DSCN9832

Голова ЖРДА Олександр Демчук, вітаючи присутніх з Днем захисту дітей, побажав, «щоб до нас сюди ніколи не прийшла війна, не прийшов так званий «руський мир» — щоб ніколи наші школи не перетворювалися у солдатські казарми…»

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=TTUxtPsGM9s[/embedyt]

 

Фото, відео — Наталії Турухіної

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button