Происшествия

Пограбувавши чоловіка на вулиці, парубки вирушили "на квартиру святкувати" з дівчатами. Там їх і знайшли поліцейські

Сьогодні, близько 1-ої години, патрульні отримали орієнтування на розшук двох молодиків, які 10 хвилин тому на проспекті Богоявленському пограбували чоловіка. При цьому в нього відібрали сумку, гаманець з грошима та годинник жовтого кольору.

Близько 3-ої години інспектори приїхали на вулицю Металургів. Там в багатоповерхівці мешканці пожалілись на сусідів, які не дають спати. В квартирі перебували дві дівчини та два парубка, які запросили охоронців порядку увійти всередину. Зайшовши, один з патрульних одразу звернув увагу на годинник жовтого кольору, який лежав на столі.

В подальшому потерпілий впізнав відібраний в нього годинник, — повідомили в патрульній поліції.

Підозрюваними виявились 17-ти та 19-ти річні парубки, які раніше притягувались до відповідальності за крадіжки. На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу відділу поліції.

Нагадаємо, ми писали:
В Корабельном районе судят молодых разбойников-грабителей, напавших с электрошокером на девушку (ВИДЕО)

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. За грабежи сейчас наказание- штраф!!! ( по максимуму 6 лет, но реже). Беспределить будут больше. Так что ситуация в обществе будет только усугубляться.

    Почему про тебя говорят, ШО у тебя нет царя в голове? Зачем ты беспределишь? Нет- царь есть, только он за тараканами не успевает!

  2. И почему за воровство руки не рубят? Было бы сразу видно, кто ворует .

    Смотри какой дядя пошёл, видишь?- так поступать нельзя, будь умным мальчиком. Бери пример с других. Кстати в некоторых странах очень помогло!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button