ПолітикаСуспільство

Сенкевич розповів про зустріч із «Мультиком» та запропонував припинити називати його «авторитетом»

Мер запропонував називати таких людей «бізнесменами із сумнівним минулим» (ВІДЕО)

Цей материал також доступний

Миколаївський міський голова Олександр Сенкевич зізнався, що за час перебування на посаді мера міста він двічі зустрічався з бізнесменом Михайлом Тітовим , відомим у кримінальних колах як Мультик. Про це він сказав 24 червня, під час своєї прес-конференції, – повідомляють Ніквісті .

При цьому міський голова закликав відмовитися від терміну «кримінальний авторитет», як називають на сьогоднішній день Михайла Титова та деяких інших людей у Миколаєві, а називати їх «бізнесменами із сумнівним минулим».

– Я відходив би на сьогодні від такого терміна як «кримінальні авторитети». Наскільки я розумію, кримінальні авторитети мають бути у в’язниці, і там між один одним розпоряджатися людьми, які сидять, хтось авторитетний, а хтось ні. У Миколаєві є бізнесмени. Походження їхнього капіталу може у когось викликати сумніви. Тому говорити про те, що якщо хтось там займається криміналом, то, за ідеєю, бандити мають сидіти у в’язниці, як і корупціонери, та інші люди, які порушують закони. Тому давайте підемо від слова «кримінальний авторитет», давайте говоритимемо про те, що є бізнесмени із сумнівним минулим чи із сумнівною репутацією, – сказав Олександр Сенкевич.

Сенкевич про зустріч із «Мультиком»

Він розповів, що з моменту обрання міським головою він двічі зустрічався із Михайлом Тітовим у своєму кабінеті. Олександр Сенкевич розповів, що «Мультик» пропонував йому співпрацю, на що мер відповів, що вона можлива лише в рамках чинного законодавства.

– З Михайлом Тітовим я зустрічався двічі у своєму житті, будучи міським головою. Ця людина в колективі інших бізнесменів вирішила зі мною познайомитися та запитати, як я як міський голова планую працювати з бізнесом, з тим, який є. Можу сказати, що з усіма людьми, які перебувають у якомусь соціальному статусі, мають свої бізнес-інтереси у місті, вони приходять до міського голови рано чи пізно. На пропозицію співпрацювати я всім відповідаю: “Винятково в рамках чинного законодавства”. Можу сказати, що з Тітовим ми зустрічалися у цій будівлі. Я запрошую всіх людей до себе до кабінету, до цієї будівлі. Ми можемо зустрітися, поспілкуватися, – сказав Олександр Сенкевич.

Щодо бізнесмена Ігоря Науменка, разом з яким він нещодавно грав у футбол, Олександр Сенкевич сказав, що не знав про те, хто є у списку учасників благодійного турніру. Він розповів, що до цього жодного разу не бачив і не був знайомий із Ігорем Науменком .

Раніше повідомлялося, що 12 червня у Миколаєві відбувся благодійний турнір з міні-футболу – «Разом з Україною!», в якому взяли участь депутати міської ради, чиновники, бізнесмени, журналісти, спортсмени та шоумени. Серед учасників були міський голова Олександр Сенкевич, а також бізнесмен Ігор Науменко , відомий у кримінальних колах як “Наум”.

Нагадаємо, ми писали: «З тебе магарич», — депутат від «БПП» прозвітував перед «Мультиком» за голосування щодо кар’єру на Миколаївщині

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button